Välkommen till FaCOs´riksläger, 10-13 maj 2018!

Nu är det åter dags att boka in Kristihimmelsfärds helgen. Har ni aldrig provat tidigare, så gör det i år! Unna er en avslappnad helg med likasinnade. Här känner vi oss varken udda eller konstiga. Uskavigården ligger utanför Nora i Bergslagen. Där kan familjehems- och jourhemsföräldrar tillsammans med placerade och biologiska barn träffa andra i samma situation för att utbyta erfarenheter.

Vi umgås under lättsamma former, och möjligheter till fiske, paddling, minigolf, pyssel, kommer att finnas. Precis som tidigare år kommer vi att promenera till kalkbrottet med dem som vill, prova på sumobrottning, hoppborg ( för de yngre),  badtunna, spela kubb, rida på låtsastjur…. Blir det tillräckligt många som vill, kan vi spela paint-ball (kostar 300/pers och betalas på plats. 50 kr per påfyllning om inte 200 skott räcker)

På lördagen kl 14 har vi FaCO kongress med årsmötesförhandlingar.

Boende (tors-sön)

Tre boendealternativ med helpension finns att välja mellan under helgen:

  • Stugor med 6 bäddar med allrum, kök, dusch och toalett.
    Pris: 3 200:-/stuga
  • Boende i vandrarhemsrum i Masmästaren, 4-bäddsrum med mycket enkel standard, gemensamt kök samt dusch och toalett.
    Pris: 1 150:-/rum eller 290:-/bädd.
  • Husvagn/husbil camping.
    Pris: 750:-/plats inkl. eluttag.

För alla boenden gäller givetvis fri tillgång till samlingsrummen i Masmästaren. Lakan, handdukar och städning ingår inte.

Helpension (torsdag kväll till söndag morgon)

Pris: 500:-/vuxen och barn över 12 år.
Pris: 300:-/ barn 3 – 12 år
Barn under 3 år gratis.

OBS! FaCO fakturerar eller tar betalt i efterskott. Betalas alltså inte på plats. Kolla med placerande kommun om de betalar. Vissa gör det.

Frågor?

Eventuella frågor besvaras av Annsan Palmborg, tel 076-1303055 (helst efter 18 eftersom jag jobbar…) eller säkrast e-post: annsan-annsan@hotmail.com.

Välkomstbrev med närmare info/program kommer senare till anmälda.

Anmälan – sista anmälningsdag 26 april, 2018!

Du anmäler dig och din familj via formuläret på hemsidan eller med ett mail till: annsan-annsan@hotmail.com eller mejla@faco.nu. Antalet platser är begränsade – först till kvarn gäller!

Observera att anmälningen är bindande fram till 26 april. Avbokar du efter det, måste vi tyvärr ta betalt ändå, eftersom FaCO faktureras för dina kostnader. Platsen går dock att överlämna till någon annan.


Hoppas vi ses på Uskavi – lägret! VARMT VÄLKOMNA!