Välkomna på höstläger!

FaCO inbjuder till Höstläger på Ammenäs lägergård utanför Uddevalla 7-9 september. Gården ligger vackert alldeles invid havet. Badtunnan finns på plats, även om vaktmästaren påstår att temperaturen i havet kan vara badbart (nere vid havet finns bastu). Vi hoppas också på att även i år få fiska lite krabba och ha det uppskattade krabbracet efteråt. Det finns pingisbord inne i matsalen.

Mat och logi

Vi lagar all mat själva och börjar med Taco-buffe första kvällen. På lördagskvällen myser vi vid grillen med lite hamburgare. Luncherna är ännu inte bestämda. Vi försöker känna oss som en storfamilj, man sätter på en kaffepanna när man vill fika och det går givetvis att ta sig en nattmacka om man känner sig sugen.

Lägergården har ”lägerstandard” men bra kök, toaletter och duschar. OBS!!! Tyvärr måste man ta med egna sovsäckar/täcken, kuddar, lakan och handdukar.

Kostnad

Kostnaden för alla måltider och boende är 600:-/vuxen och 400:- för barn 4-15 år, barn under 4 år gratis. Hör efter med din placeringskommun om de är villiga att betala för lägret.

Anmälan

Vi har begränsat med platser, så först till kvarn gäller. Sista anmälningsdag är är den 1/9. Har ni några frågor så är det bara att höra av sig till mejla@faco.nu eller 076 – 06 91 706  (Åsa Gustavsson).

Ladda ner PDF

Helpension och logi
Vuxna (600:-/person)
Barn 4-15 år (400:-/barn)
Barn under 4 år, gratis

Specialkost
Fyll i Ja om ni behöver specialkost
Beskriv här:

Namn *

Adress *

Postnummer *

Postadress *

E-post *

Telefon *

Faktura via
E-postBrev

Meddelande